# If the purchase price for a house is $445,500, what is the monthly payment if you put 5% down for a 30 year loan with a fixed rate of 6.25%?

**Answer:**

**The monthly payment is $2603.17**

**Step-by-step explanation:**

The purchase price is = $445500

5% is down payment =

Loan amount is =

The EMI formula is =

p = 423225

r = 6.25/12/100=0.0052

n = 30*12 = 360

Putting the values in the formula we get:

= $2603.17

**The monthly payment is $2603.17 approx**

## Related Questions

You are paid $82.59 for 7 1/2 hours at work. what is your rate of pay ?

Algebraic terms are separated by ______. Choose all that apply. 1)= 2)+ 3)x 4)÷ 5)-

__Answer__

1)=

2)+

5)-

__Explanation__

When letter or numbers are separated by multiplication or division can be combined to make one term.

In an algebra equation, terms are separated by an addition sign, subtraction sign or an equal sign. For example,

3a + 7b = 21.

This equation have 3 terms.

____________________________

5.778 mi/ h;

→ or; write as: 5 ⁷/₉ mph {"miles per hour"}.

______________________________________

Explanation:

_____________________________________

We shall solve in miles ("mi.") per hour ("h"); denoted as "mi / h" ; or sometimes, "mph".

______________________________________

Given 26 mi / 4.5 h ; we want to solve for the number of miles (mi) per unit hour (h),

________________________________

The answer is (26/ 4.5) mi / h l

______________________________

26 ÷ 4.5 = 5.7777777777777778→ Round to: 5.778 mi/ h;

→ or; write as: 5 ⁷/₉ mi /h

_____________________________________________________

A laptop computer sells for $850. the sales tax is 7%. what is the total cost of the laptop?

**Answer:**

$909.50

**Step-by-step explanation:**

$850 x 7% = $59.50 (tax amount)

850 x (1+ 0.07) = $909.50

## Use our writing service to score better and meet your deadlines

No matter what kind of academic paper you need, it is simple and secure to hire a writer for a price you can afford at StudyHawks. Save more time for yourself.

$70 - $49 = 21

Now we find out what percent $21 is of $70.

21/70 × 100 = 30%.

That means the discount is 30%!

Now we must find 30% of $100, which is $30.

Then we subtract $30 from $100.

**$100 - $30 = 70$**

90/3 : (2 1/2)/3

30 : (2 1/2)/3

30 : (5/2)/(3/1)

30 : 5/2*1/3

30 : 5/6

30km in 50 mins

90 : 2 1/2

90/(2 1/2) : (2 1/2) / (2 1/2)

90/(2 1/2) : 1

(90/1)/(5/2) : 1

(90/1)*(2/5) : 1

180/5 :1

36:1

Multiply each side by 2:

72:2

72 km in 2 hours

Hope this helps :)

The price p of an icecream is $3.95 plus $0.85 for each topping t on the ice cream

## Use our writing service to score better and meet your deadlines

No matter what kind of academic paper you need, it is simple and secure to hire a writer for a price you can afford at StudyHawks. Save more time for yourself.

270/8

We can see that arrow starts from 4 and is pointing to 1 which means:

first number is 4 and second is 1

Ordered pair is:

(4,1)

What's The unknown value of 27 is 30% of blank

## Use our writing service to score better and meet your deadlines

No matter what kind of academic paper you need, it is simple and secure to hire a writer for a price you can afford at StudyHawks. Save more time for yourself.

60*0.70 = 42

So, after discount, it would be: $60 - $42 = $18

**So, your final answer is $18**

Hope this helps!

Percentage decrease = 100 - 22.5 = 27.5

**So, your final answer is 27.5%**

Hope this helps!

x * 125 / 100 = 264

x = 264*100 / 125

x = 26400/125

x = 211.2

So, that number & your final answer is

**211.2**

Hope this helps!

Wait short time for answer a

## Use our writing service to score better and meet your deadlines

i = (1 + 0.1162/12)^12 - 1

i = 0.1226

We use this formula to solve the problem:

455.96 = (23860(1.0811) + 1695 + 228 - C) [0.0811(1+0.0811)^3]/[(1+0.0811)^3 - 1]

Solving for C

C = 4413.13

The cost of her car was $4,413.13.

15(82) = 1230

15 / 1230 = 15/ (15*82)

hence =1/82

= 10.2 + 2.04 = 12.24

**So, your final answer is 12.24**

Hope this helps!

It will travel,

in 15 seconds.

## Use our writing service to score better and meet your deadlines

What is 22.5% written as a mixed number

**So, your final answer is 22 1/2**

Hope this helps!

Find the amount paid for the loan.$1500 at 9% for 2 years

= 1500 * 9 * 2 /100 = 27000/100 = 270

**So, the amount paid would be $270**

Hope this helps!

I

got

it

right

for

4 points