# The soccer team voted on what they wanted to eat. there are 20 members on the team. six members voted for pizza, 10 voted for chicken, and the rest voted for hot dogs. which ratio represents the number of votes for hot dogs to chicken

Since there are 20 members in the soccer team. Then six members voted to eat pizza and 10 member voted to eat chicken and the rest is hotdog

Member voted for hotdog = 20 – 10 – 6 = 4

Ratio for hotdog to chicken is 10 : 4 or 5:2

## Related Questions

Mean = 8+10+14+12 / 4 = 11

Variance = (8-11)^2 + (10-11)^2 + (12-11)^2 + (14-11)^2 / 4

**Variance = 5 <-------OPTION C**

Which one is bigger 60% of 90 or 1/2 pa 100?

1/2 of 100 = 100/2 = 50

So, as 54 > 50, 60% of 90 > 1/2 of 100

**So, your answer is 60% of 90 is bigger!**

Hope this helps!

Which is greater one mile or one kilometer?

**One mile is greater than one kilometer.**

There relation are: 1 M = 1.6 Km

Hope this helps!

What is 1.892 to the nearest tenth?

In this case, the hundredth is 9 and is above 5, so it becomes 0 and the tenth moves higher to become 9.

The number will now be 1.9

## Use our writing service to score better and meet your deadlines

No matter what kind of academic paper you need, it is simple and secure to hire a writer for a price you can afford at StudyHawks. Save more time for yourself.

The product of two numbers is 10 times the value of 9 and 8. which expression shows the two numbers?

or

10x17

hope this helps

**Answer:**

D

**Step-by-step explanation:**

She showed that f(n) - f(n - 1) was a constant difference.

The definition of an arithmetic sequence is** the difference between consecutive terms is constant, aka common difference.**

## Use our writing service to score better and meet your deadlines

No matter what kind of academic paper you need, it is simple and secure to hire a writer for a price you can afford at StudyHawks. Save more time for yourself.

Round 24.99 to the nearest tenth

**25.00**

we know that

__The triangle inequality theorem__ states that the sum of the lengths of any two sides of a triangle is greater than the length of the third side

so

Let

a,b,c------> the length sides of a triangle

The theorem states that three conditions must be met

__case 1)__

__case 2)__

__case3)__

therefore

__the answer is the option__

**B. The sum of the lengths of any two sides of a triangle is greater than the length of the third side.**

How to solve this problem 14-6= 10-6=?

**Answer:**

A) -4c^2 + 4c + 6

**Step-by-step explanation:**

The given polynomial is 2 + 7c – 4c^2 – 3c + 4

Add the like terms.

2 + 4 + 7c - 3c -4c^2

= 6 + 4c - 4c^2

Write it in a standard form

= -4c^2 + 4c + 6

Answer is A) -4c^2 + 4c + 6

Hope this will helpful.

Thank you.

(a−b)²+b²/a²

proof

if A is the area of the

inner squared, so A= c², and c²= (a−b)²+b²

so the side of the outer must be a-b +b=a, its area is a²

## Use our writing service to score better and meet your deadlines

No matter what kind of academic paper you need, it is simple and secure to hire a writer for a price you can afford at StudyHawks. Save more time for yourself.

z1 = (165 - 150)/15 = +1

z2 = (135 - 150)/15 = - 1

According to the Empirical Rule 68-95-99.7

Mean +/- 1SD covers 68% of the values

100% - 68% = 32%

The remaining 32% is equally distributed below z = - 1 and z = +1

32%/2 = 16%

Therefore,

a) Number of men weighing more than 165 pounds = 16% of 1000 = 160

b) Number of men weighing less than 135 pounds = 16% of 1000 = 160

**If ST = 21, SP = 3b – 11, and PT = b + 4, the value of b would be 14.**

I hope my answer has come to your help. God bless and have a nice day ahead!

First one looks like you are squaring the number, then multiplying the result by 4, i.e.

y=4x2

second one is similar, but instead of squaring and multiplying by 4, you are squaring and then dividing by 2

I hope my answer has come to your help. God bless and have a nice day ahead!

Four less than the quotient of a number and 3 is - 10

x/3 = -6

x = -18

A = (x+3)^2 = x^2+6x+9

## Use our writing service to score better and meet your deadlines

$70 - $49 = 21

Now we find out what percent $21 is of $70.

21/70 × 100 = 30%.

That means the discount is 30%!

Now we must find 30% of $100, which is $30.

Then we subtract $30 from $100.

**$100 - $30 = 70$**

Some equivalent fractions of 8/3 are:

8/3 = 16/6 = 24/9 = 32/12 = 40/15 = 48/18 = 56/21 = 64/24 = 72/27 = 80/30 = 88/33 = 96/36 = 104/39 = 112/42 = 120/45 = 128/48 = 136/51 = 144/54 = 152/57 = 160/60

1735/1000 is what in decimal form

We divide now 1735 by 1000 what we write down as 1735/1000 and we get 1.735 1735/1000 as a decimal equals 1.735

List 5 numbers with 6 in the tens place

Tens place is the second digit of a number from the right. So the first number from the right is the ones place, next is the tens place, then the hundreds place and so on. The example of 6 in the tens place are:

63

161

1,265

11,269

443,462

## Use our writing service to score better and meet your deadlines

Answer:25 %

Step-by-step explanation: there are 4 parts and 1 of those is girls 1 divided by 4 is 0.25, which is 25%

It would be: x * 0.74 = 525.4

x = 525.4 / 0.74

x = 710

**So, the number would be 710**

Hope this helps!