TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

There was no discord between Adam and Eve after the Fall. TrueFalse


The correct answer of the given statement above would be FALSE. It is not true that there was no discord between Adam and Eve after the Fall. The relationship between man and the environment changed after the Fall. Hope this is the answer that you are looking for. Have a great day!

Related Questions

Posted in Social studies

Which of the following is a reason conflicts over zoning decisions can become a divisive issue? a. Zoning decisions are often wrong and result in significant financial hardship for a city. b. Zoning decisions do not always change over time and can become antiquated. c. Establishing zoning types is an expensive process. d. Zoning regulations prevent new businesses from competing with established businesses

Zoning regulations prevent new businesses from competing with established businesses.

Zoning regulations prevent new businesses from competing with established businesses because legislative regulations categorize the city or county into different zones, which specifies the uses allowable for the property in these areas. However zoning regulations affect the location of each type of business, and it is crucial to home-based businesses.

The main purpose of zoning is to cut off the uses which are thought to be inappropriate. In practice, zoning also used to restrict new development from conflicting with the existing organization to protect the "character" of a society.

Posted in Social studies

Every time Siobhan plays tennis, she does great until her opponent sends the ball in an unexpected direction. Then she has trouble deciding where to go, and her hesitation costs her the point. Which skill should Siobhan improve to avoid this problem? A)Reaction time B)Agility C)Balance D)Power

Based on the given scenario above about Siobhan, the skill that he needs to improve to avoid the problem of having trouble to decide where to go and hesitation in playing tennis, would be REACTION TIME. The answer is option A. Reaction time is the time interval between the presentation of a stimulus and the initiation of the muscular response to that stimulus. Hope this answer helps.

Posted in Social studies

Alice has noticed that she is starting to dread going to work every day. She is afraid that she is going to have to quit if things don’t start to get better. What can Alice do to be more satisfied with her job? a. Mentor a co-worker b. Improve her job skills c. Develop her own projects d. All of the above

Answer:

d. All of the above

Explanation:

Alice would benefit from trying all of the above. By mentoring a co-worker, Alice might be able to feel more at home in her company. She might also be more likely to make friends, or at least have good relationships with her coworkers. By improving her job skills, she might become more passionate about her job, or she might discover she likes her job more than she expected. Finally, by developing her own projects, Alice might find happiness in other areas of her life.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

The graph shows the average life expectancy for children born in the years 1950 to 2040 for countries that are developed, developing, and in the entire world. What is the life expectancy for a child born in a developing country in 2030? 60 years 65 years 70 years 75 years

The life expectancy for a child born in a developing country in 2030 is : 65 years. This is significantly lower then those in developed countries since the child that grown in a developing country tend to not have proper nutrition during their life.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

Select all that apply. Which of the following occur at the equilibrium price? Producers earn revenue to cover costs. Producers waste their resources. There are no shortages or surpluses. Consumers buy all the goods that are supplied.

The correct answer is: "There are no shortages or surpluses".

The equilibrum point refers to the price and quantity for which the desires of consumers (the amount of goods that they desire and can afford to buy) and the desires of producers (the amount of goods that they want to and can sell) concur. Therefore, at the equilibrum the markets clear, all units are allocated, and there are not surpluses or shortages.

Posted in Social studies

For nearly 200 years, the Aztec empire ruled Mexico. They borrowed practices from other cultural groups before them: the Olmec, the Toltec, and the Mayans. They developed pyramids made of carved stone, hieroglyphic writing and artistic pottery, weaving, and painting. The Aztecs were part of A. Spanish American culture. B. Asian American culture. C. European American culture. D. Mesoamerican culture.

Simple...

For nearly 200 years, the Aztec empire ruled Mexico. They borrowed practices from other cultural groups before them: the Olmec, the Toltec, and the Mayans. They developed pyramids made of carved stone, hieroglyphic writing and artistic pottery, weaving, and painting, The Aztecs were part of Mesoamerican Culture.

Thus, your answer.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

Events in which U.S sailors were captured and force to fight for the british navy

The U.S. Sailor were impressed. This was one of the reasons that started the War of 1812!

Posted in Social studies

In which jurisdiction would further review of a federal court decision fall under?

This would fall under FBI or CIA unless i have been misinformed hope this helps.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

What are the main differences between the flat, regressive, and progressive tax plans? Under which plan would you pay the most in taxes? Under which plan would you pay the least in taxes? Which tax system would benefit you the most? Explain your response and refer to your specific career. Do you think the plan that benefits you most is the most fair for everyone? Explain your response. Imagine you marry and your spouse earns $50,000 per year. You will be filing your taxes together. Does this change your opinion of the proposed tax plans? Explain your response.

#1) What are the main differences between the flat, regressive, and progressive tax plans?

Answer: The main differences between a flat, regressive, and progressive tax plans is that the flat tax you pay the same amount even if the price of the good increases (applies for everybody), a regressive tax is the one that decreases if the amount of money you make increases, and the progressive tax is when the tax increases if the amount of money you make increases or the price of a good rises.

#2) Under which plan would you pay the most in taxes?

Answer: This would happen under the Progressive Tax System

#3) Under which plan would you pay the least in taxes?

Answer: This would happen under the Regressive Tax System
#4) Which tax system would benefit you the most? Explain your response and refer to your specific career.

Answer:I believe that the most convenient tax system for me would be the Regressive Tax System. The reason being that in my career Computer Engineer, I will be working a lot and making big amounts of money. I would like to keep all the money but since not possible pay the least amount of tax.

#5) Do you think the plan that benefits you most is the most fair for everyone? Explain your response.

Answer: Well of course in some cases it will not be fair for everyone since I am interested in what is convenient for me. That would leave the people that do not make as much money paying more taxes. But either way one side will be affected.

#6) Does this change your opinion of the proposed tax plans? Explain your response.

Answer: I believe it will not change my opinion of the proposed tax plans. My only focus will have to be to get a good paying job with which I will be able to support my family.

I hope it helps, Regards.

Posted in Social studies

Under due process, all people accused of crimes are subject to A. rules depending on their social class. B. rules depending on their gender. C. rules their city agrees to. D. rules that are the same for everyone.

In the past, several cases of abuse and foreclosure of law had taken place. Convictions unfair or without the right to ample defense. Disproportionate penalties. Condemnations by political poets, etc.

Due process is one of the democratic achievements guaranteed by the Constitution. In a democracy, all citizens accused of a crime have the right to a lawyer, ample defense and an exempt judgment, being able to resort to other instances to curb any kind of excess. The Law also applies to all citizens, regardless of color, gender or social class. Ordinarily, everyone must respect the laws in the same way.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

One benefit of repeating the self improvement process is that you can ______. a. Pay lower fees to plan and maintain the new goal b. See everything with fresh eyes c. Use skills and information from previous goals d. Reduce the time spent improving at work

Answer:

One benefit of repeating the self-improvement process is that you can use skills and information from previous goals. (C)

Explanation:

Self-improvement is something that we should all strive for. With each goal that we achieve (or don't achieve), we learn something that can be applied to our next goal, or to our life in general. Self-improvement is a life-long goal.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

Do the events surrounding the Election of 2000 justify changes to the Electoral College? Explain why you think it does or why you think it does not in a well-written paragraph with at least three reasons.

Answer:

The events surrounding the Election of 2000 justify changes to the Electoral College because Bush had won more votes in larger states which shows how successful he was, Gore only got some votes from smaller states. The Electoral College not changing determines the president and other campaign runners to pay close attention to larger areas for votes. Receiving votes from larger states will diminish the votes from smaller states, therefore why the Electoral College can not change. Many people will disagree with these statements as they think, its unfair votes from larger states cancel out votes from smaller states, however it is correct and should not be disagreed upon. The Election of 2000 use a method called, "butterfly ballots" for voting, although this method was stressful, it worked very well.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

Which of the following is NOT an example of governance that developed by custom? A. The cabinet B. the electoral college C. The succession of the Vice President D. The no-third-term rule

Correct answer choice is :


B) The electoral college

Explanation:

The United States Electoral College is a form of electors set by the United States Constitution, created every four years for the sole goal of electing the president and vice president of the United States. The Electoral College was founded for two purposes. The first objective was to build a barrier between the population and the selection of a President. The establishing fathers were afraid of direct election to the Presidency. They started a tyrant could manipulate public opinion and come to power.

Posted in Social studies

1. After a society decides to save money by reducing funding for education and training, it finds that workers do not have the skills needed for jobs. Which term would Robert Merton use to describe the result of these social functions? A. Symbolic B. Interactional C. Unpredictable D. Dysfunctional 2. Ratna is preparing a presentation titled "Similarities Between Micro-Level and Macro-Level Orientation in Sociology." Which explanation should she include? A. Both orientations are concentrating on conflicts between nations. B. Both orientations are viewing the damage done to society. C. Both orientations are focusing on the interactions between individuals. D. Both orientations are using scientific methods of study. 3. Match the term to its corresponding example. Terms A. Interview B. Close-ended questions C. Random sample Examples 1. Julie asks a representative group instead of everyone to determine a society's view on the best way to resolve problems. 2. Kayden asks people questions that can only be answered with a yes or no. 3. Ibraheim ask people to talk about what society expects of its members.

#1) Which term would Robert Merton use to describe the result of these social functions?

Answer: Out of all the options that are available the one that best represents the term that Robert Merton would use to describe the result of these social functions is D) Dysfunctional. The reason being that the cut in funding for education and training had a negative effect on society.

#2) Which explanation should she include?

Answer: The explanation that she should include is option C) Both orientations are focusing on the interactions between individuals. The reason being that both Micro-level and Macro-level orientation in sociology study the human behavior.

#3) Match the term to its corresponding example.

Answer: 1:B, 2:A, 3:C

I hope it helps, Regards.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

When you recite the Pledge of Allegiance, you are promising to uphold American ideals and values – liberty, justice and equal rights for all. Explain how these ideals and values are reflected in your everyday life.

The ideals of liberty, justice and equal rights for all are some of the main values that make our country what it is. These values are important for all citizens, and as Americans, we should strive to uphold them in all our interactions.

There are many ways in which you probably do so without realizing. For example, you must likely uphold the value of liberty when you support freedom of speech or freedom of the press. Moreover, you support justice when you respect the rule of law and believe that people should be punished for their crimes. Finally, you probably support equal rights when you believe that people of all races and gender should be able to access services such as education.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements