## Related Questions

Round 89,891 to the nearest ten-thousands place.

You need to increase this digit because the thousands digit is greater than zero.

The answer is 90,000.

First solve the future worth of the apartment

F = p( 1 +i)^n

F = 340000( 1 + 0.018)^5

F = 371721.61

Gain from rent

R = (525 / month room) ( 12 room) (12 month/ year) ( 5 yrs)

R = 378000

Cost for building upkeep

C = 36500/year ( 5years)

C = 182500

Profit = 371721.61 + 378000 – 340000 – 182500

Profit = $ 227221.61

so the answer is B

**If population in 2025 is 450 (in thousands)**

**15 years prior (2010, it is 450 - 15(4) or 390**

**now in years (p) after this date population increases 4 (in thousands) times the number of years.**

**so formula would be p = 390 + 4p**

six times the sum of (a number and twelve) or six times the sum of a number and than plus 12 equal 40.

In first case answer is:

6(N + 12) = 40 and in second

in second:

6N + 12 = 40

## Use our writing service to score better and meet your deadlines

No matter what kind of academic paper you need, it is simple and secure to hire a writer for a price you can afford at StudyHawks. Save more time for yourself.

Show twelve in four different ways. Use words, pictures, and numbers

There are total of 95 000 single perents serving in military that means that probability that randomly selected single perent is in the army is:

38000/95000 = 38/95 = 0.4

If you want that in percentage just multiply it with 100%

in that case answer is 0.4*100 = 40%

so t=(-1, 1, -2, 2)

Time moves in one direction to our knowledge so disregard negative values.

depending on context, 1st and 2nd yr

## Use our writing service to score better and meet your deadlines

No matter what kind of academic paper you need, it is simple and secure to hire a writer for a price you can afford at StudyHawks. Save more time for yourself.

You have this equation:

t⁴-5t²+4=0

Then, you have to do the following change:

t²=z

you have this other equation:

z²-5t+4=0

Now, you can solve this square equation:

z=[5⁺₋√(25-16)]/2=(5⁺₋√9)/2=

you have two solutions for z.

z₁=(5-3)/2=1

z₂=(5+3)/2=4

Now; if z=1; then

t²=z

t²=1

t=⁺₋√1

We have two solutions:

t=-1 this is not a valid solution:

t=1;

**Then in 2001**(2000+t=2000+1=2001)

**the profit was 0.**

If z=4, then:

t²=z

t²=1

t=⁺₋√4

We have two solutions:

t=-2 this is not a valid solution:

t=2;

**Then in 2002**(2000+t=2000+2=2002)

**the profit was 0.**

**Answer: the yeares in which the profict was 0, were 2001 and 2002.**

2 thousandths = 2/1000 = 0,002

20 hundreds = 20 * 100 = 2000

2 thousands = 2 * 1000 = 2000

20 hundreds is equal to 2 thousands, however 20 hundreths is not equal to 2 thousandths. 2 in the 0,2 is 100 times greater than 2 in 0,002.

Show a way to count from 170 to 410 using ten and thousands. Circle at least 1 benchmark number.

Write or draw to explain two different ways to find the difference for twelve take away three

So, for this problem, there's one answer we can immediately figure out:

You can also make use of "counters," as shown in my first attachment. The large group has 9, while the small group has three. It represents a separation between the two amounts.

You can also make use of a number line. To subtract, start at 12, then go towards zero (or to the left) three times. This will give you your number.

Hope this helped! Feel free to ask me any additional questions if you have any. :-)

P=(−1/10)s^3+6s^2+400dP/ds=(−3/10)s^2+12s

Find the stationary point(s):

0=(−3/10)s^2+12s0=−3s^2+120s0=−3s(s−40)

So our stationary points are 0 and 40.

Going back to the original formula, zero advertising gives us a profit of $400K (read the instructions carefully to understand why it's 400,000) while $40K in advertising gives us a profit of -64,000 + 9600 + 400 = -$54,000K

So, surprisingly, the company should not spend anything on advertising...

## Use our writing service to score better and meet your deadlines

No matter what kind of academic paper you need, it is simple and secure to hire a writer for a price you can afford at StudyHawks. Save more time for yourself.

The difference between five times a number and twelve times the number is –35.

What is two hundred twelve divided by eighteen

hehe yeah it doesn't fit in evenly

## Use our writing service to score better and meet your deadlines

4 hundred thousands, 13 thousands, 11 hundreds, 4 ones in standard form

**Answer:**

the anwsers are D A A C A C A B A D A C B B 1/1/3 B 43/1/5 A A

**Step-by-step explanation:**

What is another name for 23 ten thousands?

## Use our writing service to score better and meet your deadlines

28

___. a

100. ___

b

a=fruit lovers

b=haters

I'm not 100% sure

-8t + 66 = 0

8t = 66

t = 66/8 = 8.25

The colony will die out after 8.25 seconds.

P(t) = t^2 + 1 = 9

t^2 = 9 - 1 = 8

t = sqrt(8) = 2.83 minutes.

A linear equation is:

**y = 21.99 x + 14.99 ,**

where x is the number of months of service.

y = 21.99 * 12 + 14.99 = 263.88 + 14.99 =

**$278.87**