# You are buying potato chips at the grocery store. You have a manufacturers coupon for a $1.00 off and the store is offering 20% off if you buy 2 bags. You decide to buy 2 bags of potato chips. How do you compute your final cost? A. Subtract $1.00 off each bag and then multiply by .20 B. Multiply each bag by .20, subtract $1.00 off of each bag, and then add them together. C. Add the two bags together, multiply by .80, and then subtract $1.00. D. Subtract $1.00 from the first bag, then add them together, and then multiply by .80.

**Answer:**

**The correct option is: C. Add the two bags together, multiply by .80, and then subtract $1.00.**

**Step-by-step explanation:**

First you need to __add the prices of two bags__ for getting the total sales price.

Now, the store is offering 20% off, that means you __need to pay 80% of the total sales price__. For finding the amount, we need to __multiply the total sales price by 0.80__

Then, you have a manufacturers coupon for a $1.00 off. So, for fining the final price, you need to __subtract that $1.00 from the last result__.

**Thus, the correct option will be......**

**C. Add the two bags together, multiply by .80, and then subtract $1.00.**

## Related Questions

1. C

2. A, C

3. B

4. C

5.

[Part 1]

A

[Part 2]

C

6. D

7.

[Part 1]

B

[Part 2]

A

[Part 3]

C

100% Correct

Because she bought a CD on her savings, we must deduce the cost of the CD from her 1,128 savings

1128 - 72=1056

Then just divide the difference to how much each videogame cost

1056 / 43 = 24

So the answer is she can buy 24 videogames.

**Answer:**

Distribution 4, mean is 20 and standard deviation is 3.2

**Step-by-step explanation:**

The standard deviation tells us on average how far each of our data values is from the mean. A standard deviation that is larger than the others will mean a distribution that is more spread out than the others; 3.2 is the largest standard deviation, so Distribution 4 has the greatest spread.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

If the equilibrium interest rate in the money market is 5%, then at an interest rate of 2% sellers of interest-bearing financial assets greater than interest rates to find willing buyers.

180 = 7x+3 + 3x-6 + c

c = 180 - (7x+3 + 3x-6)

c = 180 - (10x - 3)

c = 177 - 10x

Hope this answers the question. Have a nice day.

Which is the better buy, 6 bagels for $3.29 or 8 bagels for $4.15?

To see which is better: divide $3.29 by 6 and then divide $4.15 by 8 and see which has the lowest answer.

The first option rounds off to $0.55 for one bagel. The second option rounds off to $0.52 for one bagel.

The second option is the best.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Since there are 20 members in the soccer team. Then six members voted to eat pizza and 10 member voted to eat chicken and the rest is hotdog

Member voted for hotdog = 20 – 10 – 6 = 4

Ratio for hotdog to chicken is 10 : 4 or 5:2

z1 = (165 - 150)/15 = +1

z2 = (135 - 150)/15 = - 1

According to the Empirical Rule 68-95-99.7

Mean +/- 1SD covers 68% of the values

100% - 68% = 32%

The remaining 32% is equally distributed below z = - 1 and z = +1

32%/2 = 16%

Therefore,

a) Number of men weighing more than 165 pounds = 16% of 1000 = 160

b) Number of men weighing less than 135 pounds = 16% of 1000 = 160

**If ST = 21, SP = 3b – 11, and PT = b + 4, the value of b would be 14.**

I hope my answer has come to your help. God bless and have a nice day ahead!

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Because for so solving the additive inverse of 9xy² + 6x²y - 5x³

-1(9xy² + 6x²y - 5x³) then it will turn to this ⇒ (-1)(9xy²) + (-1)(6x²y) + (-1)(-5x³)

**-9xy² - 6x²y + 5x³**is the additive inverse of the given polynomial.

A laptop computer sells for $850. the sales tax is 7%. what is the total cost of the laptop?

**Answer:**

$909.50

**Step-by-step explanation:**

$850 x 7% = $59.50 (tax amount)

850 x (1+ 0.07) = $909.50

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

$70 - $49 = 21

Now we find out what percent $21 is of $70.

21/70 × 100 = 30%.

That means the discount is 30%!

Now we must find 30% of $100, which is $30.

Then we subtract $30 from $100.

**$100 - $30 = 70$**

You can buy an 8 pack of paper towels for $7.92 or 12 pack for $11.64, which is a better buy?

The first option has a price of $0.99 for one paper towel, and the second option has a price of $0.97 for one paper towel.

The second option is the better buy.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

**Answer:**

**C.$ 623**

**Step-by-step explanation:**

We are given that Sophia is saving money for a new bicycle.

The bicycle will cost atleast $623.

Sophia makes $8.22 per hour.

We have to find the inequality that could be used to find the number of hours Sophia needs to work to make enough money to buy a new bicycle.

Let Sophia works h hours to make enough money to buy a new bicycle.

Sophia makes money per hour =$8.22

Total money made by Sophia in h hours =

According to question

**$623**

**Hence, option C is true.**

Solve the inequality by adding. x – 7 > –11

x-7+7> -11+7

x> -4

we have

Combine like terms

therefore

__the answer is the option C__

He combined the terms and incorrectly

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Total return, when measuring performance, is the actual rate of return of aninvestment or a pool of investments over a given evaluation period. Total returnincludes interest, capital gains, dividends and distributions realized over a given period of time.

So the total return = (1000*2) + (1000/2) = $2500

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

60 minutes= 3600 seconds

3600 seconds *7 lego sets= 25200

Justin has 6 bags of dog food his dogs eat 3/4 bag each day. how long will his dog food last

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.