TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

Your family is moving to a new neighborhood, and your parents have now purchased down to four different places. Because you have a newfound interest and wellness and in keeping your mind sharp, if you leave after your opinion about which neighborhoods to choose your biggest concerns are that you have a safe place to go study and that you have access to regular culture of it. Like at the breakdown of each of the options is the best one for your family: Neighborhood A police and fire stations, festivals Neighborhood B Library, weekly farmers market, park Neighborhood C museums, health fairs, library Neighborhood D support groups, library, park


Best on the scenario,
i think the best options for my family would be :
neighborhood library, weekly farmers, market, park
These will address the issues that mentioned above

hope this helps

Related Questions

Posted in Social studies

Forrest spills some acid on the lab floor. He notifies his teacher and begins to look for baking soda to neutralize the acid on the floor. Who should be notified next? other students in the lab the police department lab stockroom personnel the fire department

I think the correct answer from the choices listed above is the first option. After reporting to the teacher and neutralizing it, he should then tell the other students in the lab in order to avoid more contamination. Hope this answers the question.

Posted in Social studies

What is the significance of broadcasting the Super Bowl internationally? a.It models sportsmanship between the teams. b.It showcases American sports culture to the world. c.It illustrates how a superior team can be defeated by an underdog. d.It helps the National Football League gain more viewers.

The correct answer of the given question above would be option B. The significance of broadcasting the Super Bowl internationally is it, it showcases American sports culture to the world. The Super Bowl is the annual championship game of the National Football League (NFL). Hope this answers the question.

Posted in Social studies

__________ are researchers who most often study a population, its people, and its trends. A. Geologists B. Demographers C. Anthropologists D. Historians

I believe the correct answer from the choices listed above is option B. Demographers are researchers who most often study a population, its people, and its trends.They  study subjects such as the geographical distribution of people, birth and death rates, socioeconomic status, and age and sex distributions in order to identify the influences on population growth, structure, and development.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

Select all that apply. Which of the following were responsibilities of a guild? A. regulating prices and competition B. protecting a member’s interest against outsiders C. funding public works projects D. organizing religious festivals and banquets

I believe  the correct answers from the choices listed above are option A and B. The responsibilities of a guild would be regulating prices and competition and protecting a member’s interest against outsiders. Hope this answers the question. Have a nice day.

Posted in Social studies

Cities such as Geneva, Switzerland; Brussels, Belgium; and Washington, DC, are considered global cities primarily due to their influence in world __________. A. religion B. culture C. trade, banking, and finance D. government

Answer:

Explanation:

The best and most correct answer among the choices provided by the question is the third choice or letter C.

Cities such as Geneva, Switzerland; Brussels, Belgium; and Washington, DC, are considered global cities primarily due to their influence in world trade, banking and finance.

I hope my answers has come to your help.  and have a nice day ahead!

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

Were the Romans more likely to choose a land or a water route to Spain

A cording to google "The Romans would have been more likely to choose a water route to Spain. A water route would have been much shorter, and stops to restock supplies could have been made at Sardinia and other islands along the way."

Posted in Social studies

Does religion have a place in ruling a civilization?

In my own opinion, religion has a place in ruling a civilization. When religion is present the society can be unified on what they believe whereas when religion is not present the people will just do what they want and not bother thinking about its effect to the society. Hope this helps.

Posted in Social studies

Cities such as Geneva, Switzerland; Brussels, Belgium; and Washington, DC, are considered global cities primarily due to their influence in world __________. A. religion B. culture C. trade, banking, and finance D. government

The correct answer that would best complete the given statement above would be option D. Cities such as Geneva, Switzerland; Brussels, Belgium; and Washington, DC, are considered global cities primarily due to their influence in world GOVERNMENT. Hope this answers your question. Have a great day!

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

The following graph shows the demand curve for a group of consumers in the U.S. market (blue line) for Blu-ray players. The market price of a Blu-ray player is shown by the black horizontal line at $150. Each rectangle you can place on the following graph corresponds to a particular buyer in this market: orange (square symbols) for Antonio, green (triangle symbols) for Caroline, purple (diamond symbols) for Dmitri, tan (dash symbols) for Frances, and blue (circle symbols) for Jake. Use the rectangles to shade the areas representing consumer surplus for each person who is willing and able to purchase a Blu-ray player at a market price of $150. (Note: If a person will not purchase a Blu-ray player at the market price, indicate this by leaving his or her rectangle in its original position on the palette.

Suppose the market price of a Blu-ray player increases to $250.
Use the rectangles once again to shade the areas representing consumer surplus for each person who is willing and able to purchase a Blu-ray player at the new market price:
orange (square symbols) for Antonio
Green (triangle symbols) for Caroline
Purple (diamond symbols) for Dmitri,
Tan (dash symbols) for Frances,
and
Blue (circle symbols) for Jake.
If a person will not purchase a Blu-ray player at the new market price, indicate this by leaving his or her rectangle in its original position on the palette.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

1. Which statement is true regarding the "relationship merry-go-round"? A. In some cultures, romantic love was considered a form of madness. B. Most people chose to remain single in order to pursue career goals. C. Arranged marriages are no longer the norm in India. D. By the age of 40, about 75% of Americans have married at least once

The answer is A. "In some cultures, romantic love was considered a form of madness." Although "D" is an attractive answer, the correct number is 95% of Americans have married by the time they are 40. So once more, the answer is A. Good luck!

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

The growth of China's economy has caused pollution problems. Explain why the government continues to use coal-fired power plants despite the pollution problems they caused.

Answer:

they continue to use coal due to the fact it puts out the most energy for the least amount being used versus where nuclear is so to speak the best but the worst. hope this helps.

Explanation:

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

For nearly 200 years, the Aztec empire ruled Mexico. They borrowed practices from other cultural groups before them: the Olmec, the Toltec, and the Mayans. They developed pyramids made of carved stone, hieroglyphic writing and artistic pottery, weaving, and painting. The Aztecs were part of A. Spanish American culture. B. Asian American culture. C. European American culture. D. Mesoamerican culture.

Simple...

For nearly 200 years, the Aztec empire ruled Mexico. They borrowed practices from other cultural groups before them: the Olmec, the Toltec, and the Mayans. They developed pyramids made of carved stone, hieroglyphic writing and artistic pottery, weaving, and painting, The Aztecs were part of Mesoamerican Culture.

Thus, your answer.

Posted in Social studies

What are the main differences between the flat, regressive, and progressive tax plans? Under which plan would you pay the most in taxes? Under which plan would you pay the least in taxes? Which tax system would benefit you the most? Explain your response and refer to your specific career. Do you think the plan that benefits you most is the most fair for everyone? Explain your response. Imagine you marry and your spouse earns $50,000 per year. You will be filing your taxes together. Does this change your opinion of the proposed tax plans? Explain your response.

#1) What are the main differences between the flat, regressive, and progressive tax plans?

Answer: The main differences between a flat, regressive, and progressive tax plans is that the flat tax you pay the same amount even if the price of the good increases (applies for everybody), a regressive tax is the one that decreases if the amount of money you make increases, and the progressive tax is when the tax increases if the amount of money you make increases or the price of a good rises.

#2) Under which plan would you pay the most in taxes?

Answer: This would happen under the Progressive Tax System

#3) Under which plan would you pay the least in taxes?

Answer: This would happen under the Regressive Tax System
#4) Which tax system would benefit you the most? Explain your response and refer to your specific career.

Answer:I believe that the most convenient tax system for me would be the Regressive Tax System. The reason being that in my career Computer Engineer, I will be working a lot and making big amounts of money. I would like to keep all the money but since not possible pay the least amount of tax.

#5) Do you think the plan that benefits you most is the most fair for everyone? Explain your response.

Answer: Well of course in some cases it will not be fair for everyone since I am interested in what is convenient for me. That would leave the people that do not make as much money paying more taxes. But either way one side will be affected.

#6) Does this change your opinion of the proposed tax plans? Explain your response.

Answer: I believe it will not change my opinion of the proposed tax plans. My only focus will have to be to get a good paying job with which I will be able to support my family.

I hope it helps, Regards.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

Unfortunately, a good personality can be overshadowed by poor mental or emotional health. True or False.

That statement is True

people with poor mental and emotional health tend to be perceived as 'bad' and easily judged by other people 

hope this helps

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

The president’s role in a political party is to help set the legislative agenda, support the party platform, and serve as a ________ for the party. leader secretary manager volunteer

The most accurate answer from the choices provided is "leader" because the president is considered the face, head or "leader" of that specific political party.

Posted in Social studies

Supporters of the spoils system claimed it made government more efficient because like-minded individuals cooperated. Opponents claimed it made government less efficient because: A. Officials did little work B. The followers of the loyal party didn't cooperate C. Many experienced officials left office after each election

The correct answer is C.

The spoils system is a political strategy performed by a political party when it arrives to power. It consists on placing supporters, friends and relatives, in civil service positions, as a reward for helping in the road towards victory. It is totally opposite to a merit-based system.

When a new party or president arrived to office, the turnover was very elevated. For example, when the presidency of Jackson started 919 officials were removed. Such a system could not continue operating, therefore a separation was established, and the political leaders could not appoint civil servants anymore.

Posted in Social studies

Select all of the methods that employers used against workers and unions. A. Employers executed any workers who threatened to strike. B. Employers locked workers in or out of the workplace. C. Employers used their wealth to pay workers well and make them happy and productive. D. Employers used their wealth to hire armed guards. E. Employers used their wealth to buy unfavorable and often unfair publicity. (More than one) :)

B. Employers locked workers in or out of the workplace. This was a strategy to avoid riots and strikes, in a way the employers aimed to isolate the "revolting employees" so they wouldn't spread their ideas to other employees.

D. Employers used their wealth to hire armed guards. This was a way in which employers intimidated employees so they wouldn't start riots and strikes to demand better working conditions.

E. Employers used their wealth to buy unfavorable and often unfair publicity. This was a way to win favor in the public eye.

After the industrial revolution working conditions were unfair and unregulated by the government; partially because the government had never faced big factories. Big factories were a result of the industrial revolution.

To learn more about this topic you can watch North and South, its a serie by BBC, it takes place in England when workers are fighting for better working conditions.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements

Posted in Social studies

In large cities, the American workforce lived in __________ which were small apartments within one building. Often, large numbers of family members would live together in these small apartments.

Answer: Tenements

Explanation:

Tenements are known as small apartments which are usually giving out for rent to people. These buildings are built for rental purposes and house rents are usually very cheap. Furthermore, tenements building are built near each other. Thus, occupants of tenements buildings include large numbers of families.

TopAcademicTutors.Com

Expert Assignment Help for students who have pending assignments.

For 10$ a page, you can get your written essay.

Tell us your requirements